Tonijn Borrelhapje
Heerlijk en eenvoudig borrelhapje van krokant gebakken brioche met tonijnsalade, afgewerkt met frisse lente-ui en een pittig plakje rode peper. Snel Snel klaar, mooi voor het oog en perfect om direct te serveren!
Ingrediënten (voor 4 stuks):
2 sneetjes briochebrood
100 g grove tonijnsalade
1 lente-ui, fijn gesneden
1 klein rood pepertje, in dunne plakjes
Roomboter, om te bakken
Bereidingswijze:
Snijd het briochebrood in kleine vierkantjes of rechthoekjes.
Verhit een koekenpan en bak de broodstukjes in een beetje roomboter goudbruin en krokant.
Schep een royale lepel grove tonijnsalade op elk stukje briochebrood.
Garneer met een plakje rood pepertje en wat fijn gesneden lente-ui.
Serveer direct als een heerlijk, simpel borrelhapje., bij voorkeur een hele nacht.
Reactie plaatsen
Reacties